0 Kini Pelangsingan Anda Bukan Lagi Satu Penyeksaan

Adakah anda terperangkap dalam kesibukan kerja?
Tiada masa untuk bersenam dan mencari makanan kesihatan?
Terpedaya dengan pakej pelangsingan yang mahal-mahal?
Tak tahan dengan produk pelangsingan yang tidak sedap dan banyak pantang larang?
Kini, dengan RxLite, anda tidak perlu terseksa lagi!

RxLite merupakan minuman pelangsingan koko yang murah, mudah untuk disediakan, sedap untuk diambil, tidak banyak pantang larang dan tanpa kesan sampingan.
Semenjak pelancaran RxLite pada Disember 2009, berpuluh ribu rakyat Malaysia, Singapura, Brunei, Thailand dan Indonesia telah merasai kehebatan produk formula Dato’ Dr. Noordin Darus, pakar kesejahteraan terkemuka tanah air, dan diedarkan WorldWellness Network Sdn. Bhd., syarikat terkemuka Bumiputera dengan lebih 7 tahun pengalaman dalam bidang produk kesejahteraan.
Dari himpunan-himpunan testimoni RxLite jelas menunjukkan keberkesan produk ini. Salah satu testimoni adalah Puan Siti Khalijah, 33 tahun dari Melaka.
“Saya cukup teruja kerana tidak sampai 2 bulan, saya telah berjaya menghilangkan 20kg. Saya memang suka dengan rasa koko-nya yang lazat, dan lebih penting lagi, saya tidak perlu berbelanja besar setiap bulan. Alhamdulillah, sekarang berat saya dah kekal pada tahap yang ideal. Saya gunakan RxLite seperti yang di syorkan. Saya minum 3 kali sehari.Kurangkan pengambilan karbohidrat dan di gantikan dengan protein!,” kata Pn. Siti Khalijah ibu kepada 3 orang anak.

Puan Siti Khalijah Md. Ahli
Bagi Puan Zuriani Md. Zain, 46 tahun dari Dengkil,Selangor pula masalah ini lebih kritikal kerana penyakit darah tinggi dan sakit lutut yang dialaminya membuatkan beliau ragu-ragu melalui terapi di pusat pelangsingan, mengambil pil-pil pelangsingan mahupun mencuba tips senaman.
“Saya berjaya menurunkan berat badan sebanyak 31 Kg dalam tempoh 3 bulan. Pinggang pun semakin ramping, badan rasa sangat ringan dan bertenaga. Malah, ada juga rakan-rakan yang menegur kulit saya kelihatan lebih cantik. Tetapi pada saya, yang penting adalah tahap kesihatan saya semakin baik. Masalah darah tinggi saya sudah beransur, dan lutut saya sudah tidak sakit lagi,” kata Puan Zuriani.

Puan Zuriani Md. Zain
Layarilah laman web www.rxlite4u.net dan dapatkan:
(1) Maklumat lanjut RxLite serta cara penggunaan
(2) Soalan-soalan lazim mengenai RxLite
(3) Berpuluh lagi Testimoni hebat pengguna RxLite
(4) Senarai pengedar RxLite yang berdekatan dengan anda
Pengguna RxLite bukan sahaja dapat menguruskan badan, tetapi berpeluang memenangi produk percuma dengan berkongsi kisah kejayaan mereka menggunakan RxLite. Dapatkan maklumat lanjut Cabaran Bulanan RxLite di www.rxlite4u.nett.
Tahukah anda bahawa RxLite juga menaja KOMUNITI PELANGSINGAN terhangat di pasaran melalui Fan Page Facebook RxLite di www.facebook.com/rxlite. Di sini anda berpeluang:
(a) Mendapat info pelangsingan harian
(b) Berkongsi kisah bersama rakan seperjuangan
(c) Perbincangan topik-topik menarik
(d) Pengumuman terkini dari RxLite
(e) PELUANG MENYERTAI KUIZ DAN PERTANDINGAN MINGGUAN!

Screenshot Facebook RxLite
Jadi jika anda ingin maklumat lanjut tentang RxLite, atau ingin sokongan rakan-rakan dalam mengurangkan berat badan, atau hanya ingin menyertai perbincangan menarik dari rakan seluruh Malaysia, sertailah Komuniti Pelangsingan Terhangat tajaan RxLite dengan menekan butang LIKE di www.facebook.com/rxlite.
Kini Pelangsingan Anda Bukan Lagi Satu Penyeksaan.
RxLite – Murah, Mudah, Lazat dan Berkesan.
 

kkawan blogspot 2013 Copyright © 2013 - |- Template created by PaksuTrubo - |- Powered by Blogger Templates